dilluns, 15 de setembre del 2014

BENVINGUDA CURS 2014-2015





Estimats pares i mares d´alumnes:

     Acabades les vacances d´estiu tornem a començar la nostra tasca, donant-vos la benvinguda.

     Informar-vos en primer lloc de les millores que s´han realitzat  al centre per part de l´administració local, a petició de l´AMPA i l´equip directiu: renovació del banys de l´edifici principal, bany Infantil 3 anys, millora i tancament del porxe. Queda pendent l´adequació del sòl de la pista i la millora de la dependència de la caldera.

     La Directora territorial, a petició del centre, ha aprovat la modificació de l´aulari antic d´infantil per a reubicar  el menjador escolar, aquesta es preveu per a primers de gener. 

    S´ha redistribuit l´alumnat i el professorat en l´aulari de primer cicle i Infantil per facilitar a l'alumnat més menut l´accés .

      Volem agraïr des de la direcció l´esforç de tota la Comunitat Educativa per  que aquestes millores hagen pogut portar-se a cap. Així mateix, el “ Rosario Pérez” no renuncía a continuar reivindicant una escola nova amb les condicions que requereix la nova llei d´educació.
   
    Finalment, donar les gràcies a l´AMPA del centre, que com cada any s´esforça  per a que els llibres arriben a les families amb les millors condicions.

   El claustre i l´equip directiu estarem a la vostra disposició sempre que ho necessiteu. Així també,demanem a les families complixquen les normes d´atenció en l´horari que es permet. 


             Desitjant un bon curs 14- 15, s´acomiada la directora:

                                                                                                Mª Roser Diago i Escuder


                  




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.